home over shop contact (0)
(0)

Over ons

Hey!

Welkom bij nurinoms! Waar plantaardige zoetigheden centraal staan.

Nurinoms groeide uit een grote goesting voor eten. Niet zomaar eten, maar plantaardig eten. Door mijn zowel Belgische als Algerijnse roots is de combinatie van het Bourgondische, gezelligheid, en gastvrijheid, geen uitzondering. Met nurinoms wil ik dit dan ook naar buiten dragen en de drempel verlagen om mensen plant-based te laten eten.

En, hoe makkelijk is het om dit te doen met een lekkere muffin, koek of een stukje taart? Gewoon simpel, lekker en geen gekke ingrediënten. Plantaardig eten moet niet moeilijk zijn, maar hartverwarmend.

Ons gebak is vegan, lactose-vrij, plantaardig, halal, ... We experimenteren graag en vinden dan ook regelmatig nieuwe recepten uit (ja hoor, alle recepten zijn onze eigen recepten). Daarom verandert er wel eens regelmatig iets binnen ons assortiment.

Waar is nurinoms te vinden? Wel, nurinoms heeft zijn basis in Limburg, meer bepaald Zonhoven. Je kan je bestelling hier komen ophalen of je kan het altijd laten leveren. Hou zeker ook onze sociale media (Facebook en Instagram) in de gaten voor regelmatige updates en acties.

Heb je nog vragen? Stel ze mij gerust!


Groeten,
N!